研究発表等の成果普及活動 - ASIKIN YONATHAN
-
未利用紅藻ホソバナミノハナの有用化に向けた香気成分分析法の確立
谷和樹, 佐々木悠, Yonathan Asikin, 石井貴広
日本藻類学会第49回大会 (琉球大学) 2025年03月 - 2025年03月
-
Food components, volatile organic compounds, policosanols, and antioxidant properties of Indonesian palm sugar made from Arenga pinnata sap
Aldia Katherinatama, Kensaku Takara, Koji Wada, Yonathan Asikin
日本農芸化学会2025年度大会 (札幌コンベンションセンター) 2025年03月 - 2025年03月
-
加工黒糖の香気成分、代謝物、ミネラル成分および官能特性の分析
宮城舜, 大江萌那, Yonathan Asikin, 高良健作, 和田浩二
2024年度日本栄養・食糧学会九州・沖縄支部および日本食品科学工学会西日本支部合同大会 (長崎大学) 2024年11月 - 2024年11月
-
パインアップルの香り成分のQTL解析と原因遺伝子の解明
奈島賢児, Yonathan Asikin, 和田浩二, 上吉原裕亮, 白澤健太, 大嶺悠太, 小林拓也, 前川龍太, 伊礼彩夏, 太郎良和彦, 浦崎直也, 正田守幸, 竹内誠人
園芸学会令和6年度秋季大会 (琉球大学) 2024年11月 - 2024年11月
-
木のストローの香気成分の分析及びリラックス効果の評価
幸地空, 豊里竹彦, 興津世禄, 高良健作, 和田浩二, Yonathan Asikin
第68回香料・テルペンおよび精油化学に関する討論会 (信州大学) 2024年10月 - 2024年10月
-
ダンダー(蒸留残液)とダンダーより単離した微生物を用いた黒糖ラム酒の香気特性
天良葵, 仲里彬, Yonathan Asikin, 吉田嵩策, 上地敬子, 平良東紀
第76回日本生物工学会 (東京工業大学) 2024年09月 - 2024年09月
-
南西諸島・台湾在来柑橘 Citrus depressaの色素特性、ポリメトキシフラボノイドおよび香気成分の分析
Yonathan Asikin
ロッテ財団第 9 回 若手研究者の集い (学士会館) 2024年07月 - 2024年07月
-
沖縄県産パインアップル(Ananas comosus)のレトロネーザルアロマの評価と解析
幸地空, 新垣江利子, 大江萌那, 竹内誠人, 前川龍太, 小林拓也, 堀内政宏, 和田浩二, Yonathan Asikin
日本食品保蔵科学会第73回大会 (琉球大学) 2024年06月 - 2024年06月
-
Profiling of free and glycosidically bound volatiles and non-volatile components in Shiikuwasha (Citrus depressa) fruits from Okinawa, Japan
Yonathan Asikin, Aldia Katherinatama, Kazuki Shimoda, Moena Oe, Fumimasa Mitsube, Kensaku Takara, Koji Wada
Food Innovation Asia Conference 2024 (BITEC, Bangkok, Thailand) 2024年06月 - 2024年06月
-
Genetic characteristics and volatile aroma compounds of leaf and fruit edible part of Citrus depressa from Kagoshima, Okinawa, and Taiwan
Moena Oe, Yonathan Asikin, Masashi Yamamoto, Fumimasa Mitsube, Shu-Yen Lin, Kensaku Takara, Koji Wada
Food Innovation Asia Conference 2024 (BITEC, Bangkok, Thailand) 2024年06月 - 2024年06月
-
Characterization of food volatiles by GC-MS-based electronic nose profiling technique
Yonathan Asikin
Seminar Nasional PATPI Bogor (IPB大学(インドネシア)) 2024年04月 - 2024年04月
-
国内外の黒砂糖の物理化学特性、呈味成分、ミネラル及びポリコサノールの分析
天野遼, Yonathan Asikin, 高良健作, 和田浩二
日本農芸化学会2024年度大会 (東京農業大学) 2024年03月 - 2024年03月
-
ダンダー(蒸留残液)を利用した黒糖ラム酒醸造における発酵特性
天良葵, 仲里彬, Yonathan Asikin, 上地敬子, 平良東紀
第29回日本生物工学会九州支部福岡大会 (九州大学) 2023年12月 - 2023年12月
-
Cytotoxicity effect of rodent tuber (Typhonium flagelliforme) mutant Pekalongan accession against MCF-7 & MCF-10 cancer cell lines
Nesti Fronika Sianipar, Khoirunnisa Assidqi, Yuni Elsa Hadisaputri, Yonathan Asikin, Idris Gautama So
The 2nd International Conference on Industry-Academia Initiatives in Biotechnology and Chemistry (iCIABC2023) (Pahang, Malaysia) 2023年11月 - 2023年11月
-
パインアップル(Ananas comosus)一代交配種の香気特性の解析と評価
久髙友誠, 竹内誠人, 前川龍太, 小林拓也, 和田浩二, Yonathan Asikin
2023年度日本食品科学工学会西日本支部大会 (九州大学) 2023年10月 - 2023年10月
-
ヒハツモドキ(Piper retrofractum Vahl)果実およびその加工品のフレーバー特性の分析
仲田脩人, 大江萌那, 新垣美香, 新垣江利子, 笠松久美, 堀内政宏, Yonathan Asikin, 和田浩二
2023年度日本食品科学工学会西日本支部大会 (九州大学) 2023年10月 - 2023年10月
-
LC-MS/MSを用いた泡盛中ソトロンの定量およびソトロン前駆体の検討
曽我梓, 中西将大, 浦添朝晴, 高良健作, Yonathan Asikin, 和田浩二
2023年度日本食品科学工学会西日本支部大会 (九州大学) 2023年10月 - 2023年10月
-
Assessment of flavor characteristics of new Okinawan pineapple breeding lines by GC-MS-based electronic nose, alcohol acyltransferase activity, and glycosylated-volatile measurements
Yonathan Asikin, Ryota Maekawa, Takuya Kobayashi, Makoto Takeuchi, Yusuke Kamiyoshihara, Kensaku Takara, Koji Wada
17th ASEAN Food Conference (Borneo Convention Centre, Kuching, Malaysia) 2023年10月 - 2023年10月
-
In vivo aroma release and flavor characteristics of non-centrifugal cane sugar
Yonathan Asikin
International Conference on Agrotechnology, Beverage and Food (ICABF 2023) (International Convention Centre, Bandar Seri Begawan, Brunei Darussalam) 2023年10月 - 2023年10月
-
GABAを強化する新規ヘチマ料理・加工品の試作
高良健作,新田宗生,知花理久,宮城一菜,Yonathan Asikin,和田浩二
日本食品科学工学会第70回記念大会 (京都女子大学) 2023年08月 - 2023年08月
-
Profiling of carotenoids, metabolites, and volatile aroma compounds in Okinawan Shiikuwasha (Citrus depressa) and Calamansi (C. microcarpa)
Yonathan Asikin, Moena Oe, Fumimasa Mitsube, Yasuyo Sekiyama, Kensaku Takara, Koji Wada
日本食品科学工学会第70回記念大会 (京都女子大学) 2023年08月 - 2023年08月
-
Citrus depressa の遺伝子型、代謝物および香気成分の分析
Yonathan Asikin
ロッテ財団第 8 回 若手研究者の集い (学士会館) 2023年07月 - 2023年07月
-
沖縄産パインアップル (Ananas comosus)の香気特性に及ぼすエステル生合成および配糖体由来香気成分の解析
小浜杏, 川原睦実, 竹内誠人, 前川龍太, 小林拓也, 上吉原裕亮, 和田浩二, Yonathan Asikin
日本食品保蔵科学会第72回大会 (熊本県立大学) 2023年06月 - 2023年06月
-
南西諸島・台湾在来柑橘(Citrus depressa)の遺伝子型、色素特性および香気成分の分析
下村桃子, 山本雅史, 光部史将, 林書妍, 草野都, 柴博史, 高良健作, 和田浩二, Yonathan Asikin
日本食品保蔵科学会第72回大会 (熊本県立大学) 2023年06月 - 2023年06月
-
Flavor components and retronasal olfaction profiles of simulated adulterated brown sugar
Yonathan Asikin, Yuki Nakaza, Eito Tsuchida, Hirotaka Kaneda, Kensaku Takara, Koji Wada
日本農芸化学会2023年度大会 (広島大学) 2023年03月 - 2023年03月
-
玄米を用いた泡盛醸造における各種酵素活性と香気成分の解析
杉江雄貴, 眞榮田麻友美, Yonathan Asikin, 上地敬子, 平良東紀
第28回日本生物工学会九州支部佐賀大会 (佐賀大学農学部) 2022年12月 - 2022年12月
-
シークワーサーの嗜好性に関連する代謝物および抗ストレス作用
Yonathan Asikin
2022年度日本栄養・食糧学会九州・沖縄支部および日本食品科学工学会西日本支部合同大会 (鹿児島大学農学部) 2022年11月 - 2022年11月
-
フードミクス解析による南西諸島・台湾在来柑橘(Citrus depressa)のフレーバー特性と配糖体由来香気成分の分析
下田一樹, Yonathan Asikin, 青野佑亮, 草野都, 柴博史, 田村祥雄, 山本雅史, 光部史将, 林書妍, 高良健作, 和田浩二
2022年度日本栄養・食糧学会九州・沖縄支部および日本食品科学工学会西日本支部合同大会 (鹿児島大学農学部) 2022年11月 - 2022年11月
-
NMRおよびGC-MSを用いたシークヮーサーのメタボロミクス解析
島仲こゆき, 下田一樹, Yonathan Asikin, 光部史将, 関山恭代, 高良健作
2022年度日本栄養・食糧学会九州・沖縄支部および日本食品科学工学会西日本支部合同大会 (鹿児島大学農学部) 2022年11月 - 2022年11月
-
カンキツ成分の抽出における食用油の汎用性評価とその抽出油の機能性評価
内村望空, 山本雅史, Yonathan Asikin, 高良健作, 侯德興, 坂尾こず枝
2022年度日本栄養・食糧学会九州・沖縄支部および日本食品科学工学会西日本支部合同大会 (鹿児島大学農学部) 2022年11月 - 2022年11月
-
亜熱帯樹木のもつ香り成分の分析
加島岬, 清水邦義, 興津世禄, 高良健作, 和田浩二, Yonathan Asikin
第66回香料・テルペンおよび精油化学に関する討論会 (琉球大学) 2022年11月 - 2022年11月
-
GC-MSを用いたメタボローム解析による豚肉の呈味成分と香気成分の網羅的解析
田村祥雄, 岩藤伸治, 宮浦一騰, Yonathan Asikin, 草野都
第16回メタボロームシンポジウム (鶴岡) 2022年09月 - 2022年09月
-
沖縄県産のヘチマにおける果実可食部の褐変に関与する化合物
土田永渡, 前田剛希, 棚原尚哉, 長浜隆市, 伊是名純二, 天野遼, Yonathan Asikin, 高良健作, 和田浩二
日本食品科学工学会第69回大会 2022年08月 - 2022年08月
-
Composition of volatile aroma compounds and minerals of non-centrifugal sugars from Japan and ASEAN countries
Yonathan Asikin, Ryo Amano, Eito Tsuchida, Kensaku Takara, Koji Takabatake, Koji Wada
日本食品科学工学会第69回大会 2022年08月 - 2022年08月
-
黒糖の香気特性とレトロネーザルアロマプロファイルの解析
仲座佑紀, 前田剛希, 土田永渡, 金田弘拳, 新垣江利子, 和田浩二, Yonathan Asikin
日本食品保蔵科学会第71回大会 (北海道文教大学) 2022年06月 - 2022年06月
-
パインアップル(Ananas comosus)の香気特性評価のための官能評価用語とその標品の選定および体系化
川原睦実, 竹内誠人, 前川龍太, 小林拓也, 堀内政宏, 和田浩二, Yonathan Asikin
日本食品保蔵科学会第71回大会 (北海道文教大学) 2022年06月 - 2022年06月
-
沖縄産パインアップル (Ananas comosus) 有望系統の香気特性およびその年次間差の解析
久髙友誠, 内誠人, 前川龍太, 小林拓也, 堀内政宏, Yonathan Asikin, 和田浩二
日本食品保蔵科学会第71回大会 (北海道文教大学) 2022年06月 - 2022年06月
-
Characterization of glycosidically bound volatiles in horticultural crops
Yonathan Asikin
The 10th Asian Natural Product Conference 2021年12月 - 2021年12月
-
Improvement of non-centrifugal brown sugar quality through food science study
Yonathan Asikin
The 1st International Conference on Applied Science and Technology for Community Service 2021年11月 - 2021年11月
-
ヒハツモドキ(Piper retrofractum Vahl)果実およびその加工品の香気成分
大江萌那, 和田浩二, Yonathan Asikin, 新垣美香, 屋宏典, 堀内政宏, 高橋誠
第65回香料・テルペンおよび精油化学に関する討論会 2021年10月 - 2021年11月
-
栽培・野生トマト果実中の色素含量が糖およびアポカロテノイド香気成分蓄積に与える影響
青野佑亮, Yonathan Asikin, 王寧, Denise Tieman, Harry Klee, 草野都
第38回日本植物バイオテクノロジー 学会大会 2021年09月 - 2021年09月
-
ヘチマ(Luffa cylindrica)の加熱調理により生成する特徴香気の分析
大江萌那, Yonathan Asikin, 新垣江利子, 笠松久美, 堀内政宏, 棚原尚哉, 高良健作, 和田浩二
日本食品科学工学会 第68回大会 2021年08月 - 2021年08月
-
GC-MS based electronic nose profiling of regional brown sugars
Yonathan Asikin
The 6th International Conference on Food, Agriculture, and Natural Resources 2021 2021年08月 - 2021年08月
-
Evolution of research trends in food and nutritional sciences: A sneak peak of big-data perspective over the past 10 years
Fitriyono Ayustaningwarno, Yonathan Asikin
The 6th International Conference on Food, Agriculture, and Natural Resources 2021 2021年08月 - 2021年08月
-
黒糖製造工程の仕上げ加熱の違いによる物理化学的特性および香気成分の分析
仲座佑紀, Yonathan Asikin, 大江萌那, 高良健作, 前田剛希, 土田永渡, 和田浩二
日本食品保蔵科学会第70回 2021年06月 - 2021年06月
-
沖縄産パインアップル(Ananas comosus)果実における香気特性の品種・系統間比較解析
川原睦実, Yonathan Asikin, 新垣江利子, 竹内誠人, 大嶺悠太, 前川龍太, 和田浩二
日本食品保蔵科学会第70回 2021年06月 - 2021年06月
-
沖縄産パインアップル(Ananas comosus)における遊離香気成分と配糖体由来香気成分の分析
下田一樹, 和田浩二, 竹内誠人, 大嶺悠太, 前川龍太, Yonathan Asikin
日本食品保蔵科学会第70回 2021年06月 - 2021年06月
-
Assessment of aroma characteristics in Okinawan pineapple (Ananas comosus) breeding lines by GC-MS-based electronic nose profiling and odor activity value calculation
Asikin Y, Kawahara M, Oe M, Takeuchi M, Omine Y, Maekawa R, Wada K
Food Innovation Asia Conference 2021 2021年06月 - 2021年06月
-
Evaluation of free and glycosidically bound aroma compounds in Okinawan pineapple (Ananas comosus)
Asikin Y, Shimoda K, Takeuchi M, Omine Y, Maekawa R, Takara K, Wada K
Food Innovation Asia Conference 2021 2021年06月 - 2021年06月
-
Sugar, organic acid, and MS-e-nose properties of non-centrifugal cane sugars from Japan and ASEAN countries
Yonathan Asikin, Koji Wada, Eito Tsuchida, Goki Maeda, Vu Tuan Nam, Fitriyono Ayustaningwarno, Siti Hajar-Azhari
日本農芸化学会2021年度大会 2021年03月 - 2021年03月
-
カロテノイド由来の香気成分制御機構解明を目指した統合メタボローム解析
青野佑亮, Yonathan Asikin, 王寧, Denise Tieman, Harry Klee, 草野都
第62回日本植物生理学会年会 2021年03月 - 2021年03月
-
Profiling of volatile organic compounds in the Autochthonous Curcuma amada Roxburgh
Yanhang Chen, Yonathan Asikin, Musavvara Shukurova, Miyako Kusano, Kazuo N. Watanabe
第13回メタボロームシンポジウム 2019年10月 - 2019年10月
-
脂溶性色素迅速測定法によるトマト品種の大規模スクリーニング
青野佑亮, Yonathan Asikin, 王寧, Denise Tieman, Harry Klee, 草野都
第13回メタボロームシンポジウム 2019年10月 - 2019年10月
-
畑作土壌のカスタム化のための揮発性有機成分分析法の開発
佐野瑞希, Yonathan Asikin, 二瓶直登, 小堀峻吾, 市橋泰範, 草野都
第13回メタボロームシンポジウム 2019年10月 - 2019年10月
-
トマト果実に含まれる遊離揮発性成分とその配糖体測定法の確立
鈴木智夕, Yonathan Asikin, Harry Klee, 草野都
第13回メタボロームシンポジウム 2019年10月 - 2019年10月
-
GC-MS based metabolite profiling of the indigenous and under-utilized Zingiber barbatum from Myanmar
Musavvara Shukurova, Yonathan Asikin, Yanhang Chen, Miyako Kusano, Kazuo N. Watanabe
第13回メタボロームシンポジウム 2019年10月 - 2019年10月
-
Stress amelioration potentials of Shiikuwasha (Citrus depressa Hayata) essential oil
Yonathan Asikin, Eriko Haga, Kuniyoshi Shimizu, Miyako Kusano, Hirosuke Oku, Koji Wada
13th Asian Congress of Nutrition (Bali, Indonesia) 2019年08月 - 2019年08月
-
Yonathan Asikin, Miyako Kusano, Monthana Weerawatanakorn, Kanyaphat Meerod, Hajime Tamaki, Koji Wada
13th Asian Congress of Nutrition (Bali, Indonesia) 2019年08月 - 2019年08月
-
Large-scale screening of tomato cultivars by quantification of carotenoid and chlorophyll content using the simple, rapid and quantitative method
Yusuke Aono, Yonathan Asikin, Ning Wang, Harry J. Klee, Miyako Kusano
15th International Conference of the Metabolomics Society (The Hague, Netherlands) 2019年06月 - 2019年06月
-
保存期間および加熱温度が異なる豚肉の呈味および加熱香気成分のメタボロ―ム解析
田村祥雄, 岩藤伸治, 宮浦一騰, Yonathan Asikin, 草野都
日本農芸化学会2019年度大会 2019年03月 - 2019年03月
-
カロテノイド・クロロフィル簡便迅速測定法によるトマト品種の大規模スクリーニング
青野佑亮, Yonathan Asikin, 王寧, Harry Klee, 草野都
日本農芸化学会2019年度大会 2019年03月 - 2019年03月
-
豚肉中呈味成分の変動パターンの網羅的解析
田村祥雄, 岩藤伸治, 宮浦一騰, Yonathan Asikin, 草野都
第12回メタボロームシンポジウム 2018年10月 - 2018年10月
-
脂溶性色素簡便迅速測定法によるトマト大規模スクリーニング
青野佑亮, 王寧, Yonathan Asikin, Harry Klee, 草野都
第12回メタボロームシンポジウム 2018年10月 - 2018年10月
-
トマト果実に含まれるクロロフィルおよびカロテノイドの迅速かつ簡便な定量法の確立
青野佑亮, Yonathan Asikin, 劉迪, 王寧, Harry Klee, 草野都
第59回日本植物生理学会年会 2018年03月 - 2018年03月
-
Volatile compositions, MS-based flavor and olfactometric profiles of seasonal dogfruit (Pithecellobium jiringa) and smelly bean (Parkia speciosa)
Yonathan Asikin, Miyako Kusano, Kusumiyati, Koji Wada
日本農芸化学会関東支部2017年度大会 2017年09月 - 2017年09月
-
Yonathan Asikin
日本食品科学工学会 第64回大会 「Globalization of Food Science and Technology」食品科学工学のグローバル化 国際交流シンポジウム 2017年08月 - 2017年08月
-
Differentiation of pork meat quality using GC-TOF-MS-based metabolite profiling
Yoshio Tamura, Kazutoshi Miyaura, Yonathan Asikin, Miyako Kusano
13th Annual Conference of Metabolomics Society (Brisbane, Australia) 2017年06月 - 2017年06月
-
MS-based flavor profiling of Okinawan subtropical plant resources
Yonathan Asikin, Ning Wang, Miyako Kusano, Naoto Hirose, Makoto Takeuchi, Koji Wada
13th Annual Conference of Metabolomics Society (Brisbane, Australia) 2017年06月 - 2017年06月
-
Rice bran material enrichment of granulated cane brown sugar to increase policosanol contents
Monthana Weerawatanakorn, Hajime Tamaki, Yonathan Asikin, Koji Wada, Makoto Takahashi, Chi-Tang Ho, Min-Hsiung Pan
19th International Conference on Food Function and Bioactive Compounds (Paris, France) 2017年01月 - 2017年01月
-
Relationship between critical-thinking and decision-making in exercise and lifestyle in adolescents
Minoru Kobayashi, Minoru Takakura, Yonathan Asikin, Yurika Ganaha, Tsutomu Fujita, Yukitomo Yogi, Kengo Kakazu, Yosiaki Sasazawa
9th European Public Health Conference (Vienna, Austria) 2016年11月 - 2016年11月
-
サトウキビ内実部を原料とした含蜜糖の嗜好性と抗酸化性の分析
高橋誠, Ishmael Mutanda, Yonathan Asikin, 広瀬直人, 水雅美, 和田浩二
日本農芸化学会2016年度大会 2016年03月 - 2016年03月
-
沖縄産パインアップル(Ananas comosus)のフレーバーおよび品質特性
宮城春理, Yonathan Asikin, 竹内誠人, 諸見里知絵, 玉城聡, 平良栄三, 平良東紀, 高良健作, 和田浩二
日本農芸化学会2016年度大会 2016年03月 - 2016年03月
-
シークヮーサー(Citrus depressa Hayata)パルプ由来精油の香気特性および機能性の評価
富村天衣, Yonathan Asikin, 川平早紀, 前田剛希, 広瀬直人, 許田正悟, 山川良勝, 水雅美, 和田浩二
日本食品科学工学会 第62回大会 2015年08月 - 2015年08月
-
Genetic and seasonal discriminations of Shiikuwasha (Citrus depressa Hayata) peel oils using aroma compositional, MS-based electronic nose, and antioxidant analyses
Yonathan Asikin, Goki Maeda, Naoto Hirose, Masami Mizu, Hironori Iwasaki, Hirosuke Oku, Koji Wada
12th Asian Congress of Nutrition (Yokohama, Japan) 2015年05月 - 2015年05月
-
Extraction method influenced the physical, aroma, and antioxidant profiles of essential oil from Shiikuwasha (Citrus depressa Hayata) pulp
Yonathan Asikin, Ai Tomimura, Yoshikatsu Yamakawa, Goki Maeda, Naoto Hirose, Hirosuke Oku, Koji Wada
3rd International Symposium on Citrus Biotechnology (Shizuoka, Japan) 2014年11月 - 2014年11月
-
シークヮーサー(Citrus depressa Hayata)パルプ由来精油の物理化学的特性および香気特性と機能性
富村天衣, Yonathan Asikin, 前田剛希, 広瀬直人, 許田正悟, 山川良勝, 新垣江利子, 高良健作, 和田浩二
日本食品科学工学会 第61回大会 2014年08月 - 2014年08月
-
Effect of cultivation line and peeling process on chemical composition, taste characteristic, volatile aroma components, and antioxidant activity in Shiikuwasha (Citrus depressa Hayata) juice
Yonathan Asikin, Yoshimasa Yamano, Kensaku Takara, Koji Wada
13th ASEAN Food Conference (Singapore) 2013年09月 - 2013年09月
-
黒糖貯蔵における食品成分および香気成分の変化
和田浩二, Yonathan Asikin, 新垣江利子, 玉城一, 高良健作, 神谷朝博, 中島寿典, 水雅美
日本食品科学工学会 第60回大会 2013年08月 - 2013年08月
-
Antioxidant activity of sugarcane molasses against the 2,2′-azobis(2-amidinopropane) dihydrochloride (AAPH) generated peroxyl radicals
Yonathan Asikin, Makoto Takahashi, Takashi Mishima, Masatoshi Watai, Masami Mizu, Toshikazu Kawai, Kensaku Takara, Koji Wada
EuroFoodChem XVII (Istanbul, Turkey) 2013年05月 - 2013年05月
-
Screening of in vitro skin care ability of medicinal and edible plants in Okinawa, Japan
Makoto Takahashi, Yonathan Asikin, Kensaku Takara, Koji Wada
World Congress on Oleo Science & 29th ISF Congress (Nagasaki, Japan) 2012年09月 - 2012年10月
-
Compositional analysis of policosanol, long-chain aliphatic alcohols, in sugarcane (Saccharum officinarum L.) and Okinawan brown sugar products
Yonathan Asikin, Makoto Takahashi, Naoto Hirose, De-Xing Hou, Kensaku Takara, Koji Wada
World Congress on Oleo Science & 29th ISF Congress (Nagasaki, Japan) 2012年09月 - 2012年10月
-
Wax, policosanol and long-chain aldehyde of sugarcane (Saccharum officinarum L.) of different cultivars
Yonathan Asikin, Makoto Takahashi, Naoto Hirose, Kensaku Takara, Koji Wada
日本農芸化学会2012年度大会 2012年03月 - 2012年03月
-
Long chain alcohols and aldehydes in Okinawan sugarcane and its products
Yonathan Asikin, Takeshi Chinen, Kensaku Takara, Ayako Kuniyashi, Ichiro Nakamura, Ryo Teruya, Naoto Hirose, Koji Wada
日本熱帯農業学会 第102回講演会 2007年10月 - 2007年10月
-
沖縄産黒糖中のポリコサノールの分析
和田浩二, 知念赳司, Yonathan Asikin, 渡辺剛, 国吉綾子, 高良健作
日本食品科学工学会 第54回大会 2007年09月 - 2007年09月