研究発表等の成果普及活動 - ASIKIN YONATHAN
-
栽培・野生トマト果実中の色素含量が糖およびアポカロテノイド香気成分蓄積に与える影響
青野佑亮, Yonathan Asikin, 王寧, Denise Tieman, Harry Klee, 草野都
第38回日本植物バイオテクノロジー 学会大会 2021年09月 - 2021年09月
-
ヘチマ(Luffa cylindrica)の加熱調理により生成する特徴香気の分析
大江萌那, Yonathan Asikin, 新垣江利子, 笠松久美, 堀内政宏, 棚原尚哉, 高良健作, 和田浩二
日本食品科学工学会 第68回大会 2021年08月 - 2021年08月
-
GC-MS based electronic nose profiling of regional brown sugars
Yonathan Asikin
The 6th International Conference on Food, Agriculture, and Natural Resources 2021 2021年08月 - 2021年08月
-
Evolution of research trends in food and nutritional sciences: A sneak peak of big-data perspective over the past 10 years
Fitriyono Ayustaningwarno, Yonathan Asikin
The 6th International Conference on Food, Agriculture, and Natural Resources 2021 2021年08月 - 2021年08月
-
黒糖製造工程の仕上げ加熱の違いによる物理化学的特性および香気成分の分析
仲座佑紀, Yonathan Asikin, 大江萌那, 高良健作, 前田剛希, 土田永渡, 和田浩二
日本食品保蔵科学会第70回 2021年06月 - 2021年06月
-
沖縄産パインアップル(Ananas comosus)果実における香気特性の品種・系統間比較解析
川原睦実, Yonathan Asikin, 新垣江利子, 竹内誠人, 大嶺悠太, 前川龍太, 和田浩二
日本食品保蔵科学会第70回 2021年06月 - 2021年06月
-
沖縄産パインアップル(Ananas comosus)における遊離香気成分と配糖体由来香気成分の分析
下田一樹, 和田浩二, 竹内誠人, 大嶺悠太, 前川龍太, Yonathan Asikin
日本食品保蔵科学会第70回 2021年06月 - 2021年06月
-
Assessment of aroma characteristics in Okinawan pineapple (Ananas comosus) breeding lines by GC-MS-based electronic nose profiling and odor activity value calculation
Asikin Y, Kawahara M, Oe M, Takeuchi M, Omine Y, Maekawa R, Wada K
Food Innovation Asia Conference 2021 2021年06月 - 2021年06月
-
Evaluation of free and glycosidically bound aroma compounds in Okinawan pineapple (Ananas comosus)
Asikin Y, Shimoda K, Takeuchi M, Omine Y, Maekawa R, Takara K, Wada K
Food Innovation Asia Conference 2021 2021年06月 - 2021年06月
-
Sugar, organic acid, and MS-e-nose properties of non-centrifugal cane sugars from Japan and ASEAN countries
Yonathan Asikin, Koji Wada, Eito Tsuchida, Goki Maeda, Vu Tuan Nam, Fitriyono Ayustaningwarno, Siti Hajar-Azhari
日本農芸化学会2021年度大会 2021年03月 - 2021年03月
-
カロテノイド由来の香気成分制御機構解明を目指した統合メタボローム解析
青野佑亮, Yonathan Asikin, 王寧, Denise Tieman, Harry Klee, 草野都
第62回日本植物生理学会年会 2021年03月 - 2021年03月
-
Profiling of volatile organic compounds in the Autochthonous Curcuma amada Roxburgh
Yanhang Chen, Yonathan Asikin, Musavvara Shukurova, Miyako Kusano, Kazuo N. Watanabe
第13回メタボロームシンポジウム 2019年10月 - 2019年10月
-
脂溶性色素迅速測定法によるトマト品種の大規模スクリーニング
青野佑亮, Yonathan Asikin, 王寧, Denise Tieman, Harry Klee, 草野都
第13回メタボロームシンポジウム 2019年10月 - 2019年10月
-
畑作土壌のカスタム化のための揮発性有機成分分析法の開発
佐野瑞希, Yonathan Asikin, 二瓶直登, 小堀峻吾, 市橋泰範, 草野都
第13回メタボロームシンポジウム 2019年10月 - 2019年10月
-
トマト果実に含まれる遊離揮発性成分とその配糖体測定法の確立
鈴木智夕, Yonathan Asikin, Harry Klee, 草野都
第13回メタボロームシンポジウム 2019年10月 - 2019年10月
-
GC-MS based metabolite profiling of the indigenous and under-utilized Zingiber barbatum from Myanmar
Musavvara Shukurova, Yonathan Asikin, Yanhang Chen, Miyako Kusano, Kazuo N. Watanabe
第13回メタボロームシンポジウム 2019年10月 - 2019年10月
-
Stress amelioration potentials of Shiikuwasha (Citrus depressa Hayata) essential oil
Yonathan Asikin, Eriko Haga, Kuniyoshi Shimizu, Miyako Kusano, Hirosuke Oku, Koji Wada
13th Asian Congress of Nutrition (Bali, Indonesia) 2019年08月 - 2019年08月
-
Yonathan Asikin, Miyako Kusano, Monthana Weerawatanakorn, Kanyaphat Meerod, Hajime Tamaki, Koji Wada
13th Asian Congress of Nutrition (Bali, Indonesia) 2019年08月 - 2019年08月
-
Large-scale screening of tomato cultivars by quantification of carotenoid and chlorophyll content using the simple, rapid and quantitative method
Yusuke Aono, Yonathan Asikin, Ning Wang, Harry J. Klee, Miyako Kusano
15th International Conference of the Metabolomics Society (The Hague, Netherlands) 2019年06月 - 2019年06月
-
保存期間および加熱温度が異なる豚肉の呈味および加熱香気成分のメタボロ―ム解析
田村祥雄, 岩藤伸治, 宮浦一騰, Yonathan Asikin, 草野都
日本農芸化学会2019年度大会 2019年03月 - 2019年03月